King Blue

Deel mij:

King Blue is een imponerende en chique hengst, heeft verstand van springen en gaat voor zijn ruiter door het vuur. Om deze redenen zou hij zonder enige twijfel van grote betekenis kunnen zijn voor uw fokkerij.

King Blue is een imponerende en chique hengst, heeft verstand van springen en gaat voor zijn ruiter door het vuur. Om deze redenen zou hij zonder enige twijfel van grote betekenis kunnen zijn voor uw fokkerij.

Zijn vader is Zirocco Blue VDL , die na een succesvolle carrière op het allerhoogste level naam aan het maken is als vererver. Zeer veel van zijn nakomelingen springen 1.40 of hoger. Zijn zoon Eddie Blue won een gouden teammedaille op het WK in Tyron en Magnolia Mystic Rose, Florian, Flierefluiter, Glamour Girl en Flair springen 1.60. Met Mr. Blue als vader en een zeer sterk sportende Franse moederlijn is het geen verassing dat het met de vererving van Zirocco Blue VDL wel goed zit.

De looks heeft King Blue meegekregen van zijn moeder, elitemerrie Gonita, zij liep als driejarige op de NMK. Moedersvader is de goed verervende Andiamo (v. Animo), die actief was op 1.60 niveau. De halfbroer van Gonita, Zidane, zien we terug op 1.45 niveau. Verderop zien we de stempelhengsten Indoctro en Nimmerdor die geen verdere introductie behoeven. Uit de directe moederlijn komen verder Galant (1.40), Darius (1.60), Vitos (1.50), Santiago W (1.60) en Zarnita (1.50).

King Blue is een paard dat op kampioenschappen tot zijn recht komt. Hij geeft nooit op en zijn tomeloze energie komt hem goed van pas. Hij is zeer geschikt voor een merrie die wat scherpte en vlugheid kan gebruiken. King Blue loopt inmiddels op 1.45 niveau. Tijdens het CHIO Aken was hij met Johnny Pals drie dagen geklasseerd in de jonge paarden rubriek.

King Blue, deze prachtige schimmel uit een prestatierijke familie wordt geroemd om zijn fantastische instelling en voorzichtigheid.

Tolkien

Tolkien gefokt uit de Querly Chin stam met maar liefst zeven moeders op rij die 1.40 of hoger gesprongen hebben. Dat gecombineerd met een echt springpaarden exterieur, fantastische springmanieren en een topkarakter. Een echte eyecatcher!  

Lafayette v/d Hagenhorst

Lafayette van de Hagenhorst is een atletische hengst met een goede galop, is elastisch en beschikt over een natuurlijke balans. Met een meer dan sportieve familie, een goed model en fantastische springmanieren denken wij dat hij een mooie carrière als dekhengst en springpaard tegemoet gaat!

Never Lose

Never Lose is een hengst met een droomafstamming, een geweldige instelling en onbegrensd vermogen. Kortom, schoonheid & kwaliteit met aparte genen!!

Defender Z

Defender Z, een melange van absoluut topsportbloed!
Een “once in a lifetime horse” met zijn zeer atletische vermogen, fenomenale instelling en extra springmanieren.