Never Lose

Deel mij:

Never Lose is een hengst met een droomafstamming, een geweldige instelling en onbegrensd vermogen. Kortom, schoonheid & kwaliteit met aparte genen!!

Never Lose heeft een zeer interessante moederlijn en is aangepaard met één van Belgisch meest belovende en succesvolle hengst Lector van den Bisschop. Never Lose beschikt over een sterk exterieur en laat tevens een goede sprong zien. Een hengst die zeer comfortabel te rijden is gecombineerd met een top instelling.

Never Lose is een nakomeling van Lector van den Bisschop (Bamako de Muze x For Pleasure) die op dit moment grootse dingen doet met Koen Vereecke op 1.60 niveau. Voor het vaderschap tekent de Darco-zoon Bamako de Muze (succesvol op 1.60 niveau), een directe zoon van de bekende merrie Fragance de Chalus. Zij is de moeder van meerdere 1.60 paarden. Cordula de Laubry, de moeder van Lector, gaf op haar beurt maar liefst zeven nakomelingen op 1.60 niveau en werd door Hippomundo uitgeroepen tot beste merrie van de wereld!

De moederlijn van Never Lose mag er ook zijn. Moeder “Watch Me van de Wolfsakker” is een dochter van de 1.60 springende Tolano van ‘t Riethof (v. Chin Chin) en de 1.50 springende Barones (v. Nimmerdor). Barones tekent ook voor het moederschap van het zeer bijzondere springpaard “Gancia de Muze” welke een winsom heeft van € 1.850.000,-. Naast Gancia de Muze bracht Barones nog vier internationale paarden op GP-niveau en is de  grootmoeder van Lux V en Wivau M, die tevens op het hoogste niveau presteren. Overgrootmoeder Passe (v. Erdball xx) is de moeder en grootmoeder van meerdere internationale Grand Prix paarden.

De eerste veulens van Never Lose zijn langgelijnd, hebben maat en beschikken over een goede galoppade. Never Lose was één van de eye-catchers tijdens het WK jonge springpaarden in Lanaken. In de hengstencompetitie sprong hij alle rondes zeer constant en foutloos rond. In de einduitslag kwam hij op een knappe vierde plaats terecht.

King Pleasure Hero

King Pleasure Hero is een hengst met een fantastisch karakter, gefokt uit een zeer bijzondere familie. Met zijn zeer opvallende springkwaliteiten, gemakkelijke galoppade en fabuleuze instelling lijkt een toekomst in de topsport geen probleem voor dit fenomeen. Voor uw fokkerij zou hij dan ook een zeer interessante aanvulling kunnen zijn.

Tolkien

Tolkien gefokt uit de Querly Chin stam met maar liefst zeven moeders op rij die 1.40 of hoger gesprongen hebben. Dat gecombineerd met een echt springpaarden exterieur, fantastische springmanieren en een topkarakter. Een echte eyecatcher!  

Lafayette v/d Hagenhorst

Lafayette van de Hagenhorst is een atletische hengst met een goede galop, is elastisch en beschikt over een natuurlijke balans. Met een meer dan sportieve familie, een goed model en fantastische springmanieren denken wij dat hij een mooie carrière als dekhengst en springpaard tegemoet gaat!

Defender Z

Defender Z, een melange van absoluut topsportbloed!
Een “once in a lifetime horse” met zijn zeer atletische vermogen, fenomenale instelling en extra springmanieren.