Never Lose

Deel mij:

Never Lose is een hengst met een droomafstamming, een geweldige instelling en onbegrensd vermogen. Kortom, schoonheid & kwaliteit met aparte genen!!

Met “Never Lose” hebben we genetisch gezien iets heel bijzonders voor u in huis! Never Lose heeft een zeer interessante moederlijn en is aangepaard met één van Belgisch meest belovende en succesvolle hengst Lector van de Bisschop. Never Lose beschikt over een sterk exterieur en laat tevens een goede sprong laat zien. Een hengst die zeer comfortabel te rijden is gecombineerd met een top instelling!

Never Lose is een nakomeling van Lector van den Bisschop (Bamako de Muze x For Pleasure) die op dit moment grootse dingen doet met Koen Vereecke op 1.55 niveau. Voor het vaderschap tekent de  Darco-zoon Bamako de Muze (succesvol op 1.60 niveau), een directe zoon van de bekende merrie Fragance de Chalus. Zij is tevens de moeder van My Lord Carthago, Norton d’Eole en Vodka Orange de Muze en nog drie andere 1.60 paarden. De directe moeder van Lector van den Bisschop doet niet veel voor haar onder. Cordula de Laubry gaf op haar beurt maar liefst zeven nakomelingen op 1.60 niveau en werd door Hippomundo uitgeroepen tot beste merrie van de wereld!

De lijst internationale springpaarden uit deze beide stammen is indrukwekkend.De moederlijn van Never Lose mag er ook zijn. Moeder “Watch Me van de Wolfsakker” is een dochter van de 1.60 springende Tolano van ‘t Riethof (v. Chin Chin) en de 1.50 springende Barones (v. Nimmerdor). Grootmoeder Barones is een parel uit de KWPN fokkerij en werd uitgebracht op 1.50 niveau door David Jobertie. Zij tekent ook voor het moederschap van het zeer bijzondere springpaard “Gancia de Muze” welke een winsom heeft van € 1.850.000,-. Deze merrie is met Niels Bruynseels een bijna overslaanbare combinatie in de barrages van diverse Grote prijzen op 5* niveau. Naast Gancia de Muze bracht Barones nog vier internationale paarden op GP-niveau en is de grootmoeder van Lux V en Wivau M, die tevens op het hoogste niveau presteren. Overgrootmoeder Passe (v. Erdbal xx) is de moeder en grootmoeder van meerdere internationale Grand Prix paarden zoals Lancelot, Rochester, Socrates, Charm School, Baretta, Wimbledon en Boticelli.

Never Lose is een zeer fijn te rijden en betrouwbare hengst, die zijn werk met veel instelling doet. Hij beschikt over veel houding en balans in zijn bewegingen. Het is een hengst die met veel lichaamsgebruik springt en zeer voorzichtig is. Daarnaast valt hij op door zijn exterieur, vermogen en overzicht. Afgelopen seizoen liet Never Lose zich zeer goed zien in de hengstencompetitie.

Dit jaar worden zijn eerste veulens verwacht.

Tolkien

Tolkien gefokt uit de Querly Chin stam met maar liefst zeven moeders op rij die 1.40 of hoger gesprongen hebben. Dat gecombineerd met een echt springpaarden exterieur, fantastische springmanieren en een topkarakter. Een echte eyecatcher!  

Lafayette v/d Hagenhorst

Lafayette van de Hagenhorst is een atletische hengst met een goede galop, is elastisch en beschikt over een natuurlijke balans. Met een meer dan sportieve familie, een goed model en fantastische springmanieren denken wij dat hij een mooie carrière als dekhengst en springpaard tegemoet gaat!

Defender Z

Defender Z, een melange van absoluut topsportbloed!
Een “once in a lifetime horse” met zijn zeer atletische vermogen, fenomenale instelling en extra springmanieren.

King Blue

King Blue is een imponerende en chique hengst, heeft verstand van springen en gaat voor zijn ruiter door het vuur. Om deze redenen zou hij zonder enige twijfel van grote betekenis kunnen zijn voor uw fokkerij.