What we have to offer

De hengsten van Hagenhorst

Onderstaand de hengsten die we u dit seizoen met trots aanbieden. Zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, gezondheid, afstamming en karakter, hopen we dat ze van toegevoegde waarde kunnen zijn  voor uw fokkerij.

De keuze voor de juiste hengst maken is belangrijk en we denken dat u op de website een goed beeld van onze hengsten krijgt. Mocht u toch nog vragen hebben of informatie willen betreffende de hengsten dan kunt u contact op nemen met Gerrit ter Harmsel van Dekstation Enterbrook alwaar ze ter dekking staan (06-21 666 309).

True champions

Onze hengsten

King Pleasure Hero

King Pleasure Hero is een hengst met een fantastisch karakter, gefokt uit een zeer bijzondere familie. Met zijn zeer opvallende springkwaliteiten, gemakkelijke galoppade en fabuleuze instelling lijkt een toekomst in de topsport geen probleem voor dit fenomeen. Voor uw fokkerij zou hij dan ook een zeer interessante aanvulling kunnen zijn.

Tolkien

Tolkien gefokt uit de Querly Chin stam met maar liefst zeven moeders op rij die 1.40 of hoger gesprongen hebben. Dat gecombineerd met een echt springpaarden exterieur, fantastische springmanieren en een topkarakter. Een echte eyecatcher!  

Lafayette v/d Hagenhorst

Lafayette van de Hagenhorst is een atletische hengst met een goede galop, is elastisch en beschikt over een natuurlijke balans. Met een meer dan sportieve familie, een goed model en fantastische springmanieren denken wij dat hij een mooie carrière als dekhengst en springpaard tegemoet gaat!

Never Lose

Never Lose is een hengst met een droomafstamming, een geweldige instelling en onbegrensd vermogen. Kortom, schoonheid & kwaliteit met aparte genen!!

Defender Z

Defender Z, een melange van absoluut topsportbloed!
Een “once in a lifetime horse” met zijn zeer atletische vermogen, fenomenale instelling en extra springmanieren.